Hoofdcontent

Donge Swim Geertruidenberg

Donge Swim Geertruidenberg

Doe mee met de Eerste Donge Swim Geertruidenberg op 2 juli 2023

 

Wanneer: zondag 2 juli 2023

Aanvang: 14.00 uur

Afstanden: 500, 1.000 of 2.000 meter.

Voor wie: 12 jaar en ouder. 8 tot en met 11 jaar mag meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Kosten: 20 euro. Bij inschrijving ná 2 juni 25 euro.

Inschrijven kan tot en met 25 juni.

 

Op zondag 2 juli nemen rond de 100 sportievelingen uit de gemeente Geertruidenberg een duik in de Donge, om 500, 1.000 of 2.000 meter te zwemmen bij de eerste editie van de Donge Swim Geertruidenberg. De deelnemers aan de 500 meter zwemmen op en neer over de Donge. De zwemmers die de uitdaging van een langere afstand aandurven, zwemmen naar de Willem Letschertbrug, en van daar via de Bergsebrug weer terug. 

De Reddingsbrigade Moerdijk waakt over de veiligheid van de deelnemers. Na de finish wacht een drankje en een versnapering op de deelnemers en natuurlijk krijgen ze een welverdiende medaille. Tegen betaling kunnen ze ook meedoen aan een pastabuffet of vergelijkbare maaltijd na afloop.

 

Steun De Kloosterhoeve en de strijd tegen de Ziekte van Huntington

De Kloosterhoeve is een bijzondere locatie in Raamsdonksveer, vanwege haar unieke woonzorgcombinatie voor cliënten met de ziekte van Huntington. De Kloosterhoeve biedt gespecialiseerde zorg en behandeling, gericht op kwaliteit van leven en woonplezier. 

We roepen de deelnemers aan de Donge Swim Geertruidenberg op om donaties te werven voor De Kloosterhoeven. Je ontvangt bij je inschrijfbevestiging een uitleg en QR code.

 

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Om je goed voor te bereiden op de Donge Swim Geertruidenberg kunnen liefhebbers gedurende de zomer trainen in de buitenbaden in de gemeente en bij Arendse Health Clubs en Fysiomore. Bovendien wordt een borstcrawlcursus aangeboden aan deelnemers die nog een aantal tips nodig hebben. 

 

Meedoen als businessteam?

De kosten zijn dan 250 euro voor 4 personen inclusief pastabuffet en logo vermelding op diverse uitingen. Stuur een mail aan info@dongeswimgeertruidenberg.nl

  

Inschrijven kan via onderstaande link:

https://inschrijven.nl/form/2023070251310-nl

 

Contact e-mail:

info@dongeswimgeertruidenberg.nl